Historia

Hallariekon Kennelin tavoitteena on kasvattaa hyväluonteisia,
terveitä ja kestäviä metsästyskoiria. Kennel toimii Muhniemen (Kouvolan) alueella.

Karrilla ja Hannalla on molemmilla elämänmittainen kokemus koirista.

Karri on koko ikänsä kasvanut käyttölinjaisten gordoninsettereiden kanssa. Hänen vanhempansa kasvattivat käyttölinjaisia gordoninsettereitä kennelnimellä Fjellförer's 1980-luvulta 2000-luvulle saakka.

Fjellförer's koira Fjellförer's Dynamite on ollut ensimmäinen Kultamalja kilpailun
voittanut gordoninsetteri vuonna 2001.

Karri on intohimoinen metsästäjä. Kokeissakin Karria on gordoneiden kanssa muutamaan otteeseen nähty, mutta niihin hänellä ei ole palavaa intohimoa.

Hannan elämää on taas lapsesta saakka värittäneet labradorinnoutajat. Kotona lapsuudessa labradorit olivat kotikoirina, mutta myöhemmin Hannan hankittua ensimmäisen käyttölinjaisen labradorinnoutajan "Hallan" (2009) rakkaus koiraharrastukseen ja metsästykseen syttyi.

Nykyisin labradorimme ovat käyttölinjaisia työmyyriä.

Hanna kilpailee noutajien kanssa tällä hetkellä vain niiden rodunomaisissa lajeissa, mutta kokemusta on myös toko, agility sekä pk-lajien puolelta.

Hanna kiehtoo labradorinnoutajissa niiden miellyttämisenhalu, helppo koulutettavuus, mahtava luonne sekä sitkeä työmoraali.

Hallariekon ensimmäinen pentue syntyi keväällä 2018. Tämä pentue on gordoninsetteripentue ja virallisetnimet nämä pennut saivat haulikkomerkkien mukaan.